Berghofer Mühle Směs na pečení chleba Raabtal (výroční), 660 g

Chléb, který si můžete upéct sami!

200,00 Kč

(303,03 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)

Obsah: 660 g

Ještě 6 ks skladem

Doručení do pátek, 02. května, pokud objednáte do pondělí do 00:00.

Česká republika: Standardní doprava zdarma od 1 290,00 Kč
Více informací k přepravě a dodání

Vlastnosti

  • s anýzem, kmínem a fenyklem
  • v rustikálním plátěném sáčku
  • k pomazánkám, sýru, šunce, atd.

Produkt č. BHM-34, Obsah: 660 g, EAN: 9120036990579

Zákazníci tento produkt často kupují v kombinaci s Berghofer Mühle Směs na pečení chleba z pradávných obilovin (výroční), 660 g

Berghofer Mühle Směs na pečení chleba Raabtal (výroční), 660 g 200,00 Kč (303,03 Kč / kg)
Berghofer Mühle Směs na pečení chleba z pradávných obilovin (výroční), 660 g 240,00 Kč (303,03 Kč / kg)
Celková cena: 440,00 Kč
Popis

Při příležitosti 175. výročí založení mlýna Berghofer vytvořila Liane Berghofer se svým týmem speciální směsi na pečení.

V této směsi na pečení chleba udává tón klasické chlebové koření, jako jsou koriandr, anýz, kmín a fenykl. Chuť čerstvého chleba obzvlášť dobře ladí s pomazánkami a jemnou šunkou.

Informace od výrobce

  • do směsi na pečení je třeba přidat pouze droždí a vodu;
  • směs na pečení byla naplněna do plátěného sáčku a poskytuje hmotnost 1 kg čerstvého chleba

Příprava

  • v míse na těsto smíchejte 475 g vlažné vody s droždím (6 g sušeného droždí nebo ½ kostky čerstvého droždí);
  • přidejte směs na pečení a krátce promíchejte dřevěnou lžící;
  • doba hnětení: 3 minuty pomalu, 2 minuty intenzivněji;
  • těsto přeneste na pomoučněnou pracovní plochu a nechte ho přikryté odpočívat při pokojové teplotě asi 30 minut;
  • po uplynutí doby odpočinku vytvarujte chlebové těsto do kulatého nebo oválného tvaru a vložte je do vymazané a moukou vysypané formy;
  • poté těsto přikryjte a nechte ho znovu asi 20 minut kynout;
  • mezitím dobře předehřejte troubu (např. horký vzduch na 230 °C);
  • po uplynutí doby kynutí, chléb vyklopte na již horký plech nebo horký kámen na pizzu a vložte do trouby;
  • na dno, ihned po vložení, několikrát stříkněte rozprašovačem, aby se vytvořila pára;
  • přibližně 10 minut pečte při 230 °C, poté pokračujte v pečení při 185 °C přibližně 45 minut;
  • po upečení by měl chléb na spodní straně znít "dutě;"
  • nechte jej vychladnout na kuchyňské mřížce a pak si pochutnejte.
Značka (výrobce): Berghofer Mühle
Původ: Rakousko
Informace ke skladování: Skladujte na chladném, suchém a tmavém místě.
Vlastnosti: bez umělých aromat, bez umělých barviv
Původ suroviny: Rakousko
Složení

žitná mouka T960, celozrnná špaldová mouka, celozrnná žitná mouka Waldstaude, celozrnný žitný kvásek (celozrnná žitná mouka, Pitná voda, startovací kultury[1]), sůl, ječná sladová mouka, chlebové koření (koriandr, kmín, fenykl, anýzová semínka), kmín celý

  1. kvasné bakterie
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty pro/na 100 g
Energie/energetická hodnota 1264 / 302 kj / kcal
tuk 1,6 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 0,2 g
sacharidy 62 g
  z toho cukr 1,2 g
bílkoviny 9,8 g
sůl 1,8 g

Recenze našich zákazníků a zákaznic

hodnocení pro Berghofer Mühle Směs na pečení chleba Raabtal (výroční) (čeština)

1 hodnocení v jiných jazycích

5,0 z 5 hvězdiček
5 hvězdiček
4 (100%)
4 hvězdičky
0 (0%)
3 hvězdičky
0 (0%)
2 hvězdičky
0 (0%)
1 hvězdička
0 (0%)

4 hodnocení

Zatím neexistují žádné recenze v jazyce čeština, pouze 1 hodnocení v jiných jazycích.


Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Zákazníci si také koupili

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder