ConFusion - asijská kuchyně
Kvalitní rýže, koření, nudle a omáčky!
ConFusion: 1 - 30 z 52 produktů
-
-
ConFusion Yamaroku Shoyu „Tsurubishio“ – 4 roky zrající Saishikomi sójová omáčka, 145 ml
- dvojitá fermentace (Saishikomi)
- 4 roky zrání v dubových sudech
- obzvláště bohatá chuť
-
ConFusion Korejské BBQ, 50 g
- ideální na Chicken Wings, Spare Ribs a Pulled Pork
- míchané a lahvované ručně
- bez přísad
-
-
ConFusion Bio Babi Guling - Bali BBQ, 50 g
- perfektně se hodí k vepřovému masu
- míchané a lahvované v Rakousku
- bez soli a cukru
-
-
ConFusion Japonský yuzu prášek v dóze, 40 g
- čistý yuzu prášek
- bez přísad
- ideální k rafinaci
-
ConFusion Usukezuri Katsuobushi – tenké vločky z tuňáka bonito, 100 g
- jemné vločky s příchutí umami
- na vývary a toppingy
- japonský postup
-
-
ConFusion Yuki Shio – japonská sněhová sůl v dóze, 40 g
- extrémně jemná zrna
- ideální na sushi a další
- balena v Rakousku
-
ConFusion BIO Yuzu Kosho červená – chilli pasta s yuzu, 40 g
- ovocná kořeněná chuť
- vyrobena v Japonsku
- všestranná
-
ConFusion Hi Bi Kore Kojitsu – 18 měsíců zrající koikuchi sójová omáčka, 300 ml
- tmavé Koikuchi Shoyu
- výroba v Shiga, Japonsko
- komplexní chuť
-
ConFusion Yamaroku Ponzu s yuzu a sudachi, 145 ml
- zjemněno šťávou z yuzu a sudachi
- vyrobeno z tradiční sójové omáčky
- na sushi, saláty a tatarskou omáčku
-
ConFusion Yamaroku Kikitsuyu – 2 roky zrající tsuyu, 145 ml
- zraje v tradičních dřevěných sudech
- doplněno bonito a kombu
- ideální do polévek a dipů
-
ConFusion Yuzu Kosho zelená – chilli pasta s yuzu, 40 g
- bio kvalita z Japonska
- svěží a kořeněná chuť
- k sushi, masu a zelenině
-
ConFusion Usukuchi Shoyu – světlá sójová omáčka, 500 ml
- ideální pro dashi a zeleninu
- fermentována v dřevěných sudech
- vyrobena v Japonsku
-
ConFusion Gari Gari – umami omáčka s černým česnekem, 180 ml
- čistá chuťová varianta
- vegan a bez lepku
- všestranně použitelná jako dip a omáčka
-
ConFusion Bio vietnamský kari prášek, 50 g
- tóny skořice a hřebíčku
- jemná pikantnost
-
ConFusion Atsukezuri Katsuobushi – silné vločky z tuňáka bonito, 100 g
- plné umami chuti
- pro ramen a vývary
- tradiční výroba
-
ConFusion Shiso sirup k ředění, 720 ml
- všestranné použití v kuchyni i baru
- míchací poměr 1:3 až 1:4
- tradičně s listy shiso
-
ConFusion Isegura Shoyu – „Hibiki“ sójová omáčka zrající v dřevěných sudech, 200 ml
- hladká, ale plná
- tradičně zrající v Kioke
- ideální jako každodenní sójová omáčka
-
ConFusion Itokezuri Katsuobushi – extra jemné vločky z tuňáka bonito, 20 g
- velmi jemná konzistence
- tradičně vyrobeny ve Francii
- ideální jako topping
-
-
ConFusion Tamari Shoyu „Nagara“ – 2 roky zrající tamari sójová omáčka, 500 ml
- zrála 2 roky v dřevěném sudu Kioke
- vyrobena bez pšenice (bez lepku)
- intenzivní čistá umami chuť
-
ConFusion Shiro Tamari – světlá tamari bez sójových bobů, 300 ml
- bez sóji
- jantarová a jemná
- vhodná do lehkých omáček
-
ConFusion Bio indická Garam Masala, 50 g
- indická směs
- jemně sladká, pikantní a kořeněná
-
ConFusion Bio zlaté mléko, 60 g
- superpotravina k pití
- sladká kořeněná chuť
-
ConFusion Bio Madras kari prášek, 50 g
- sladce pikantní
- univerzálně použitelný
-
ConFusion Bio Thai kari prášek, 50 g
- univerzálně použitelné
- must-have v každé kuchyni
-
ConFusion Bio dlouhý pepř, černý, 50 g
- velmi aromatický
- ostrý
Když šéfkuchař Clemens Drdla, zakladatel ConFusion, studoval "Professional Thai Cuisine" na slavné škole Le Cordon Bleu v Bangkoku, jeden z jeho učitelů říkával: “Fusion is ok, but not confusion.” Tak vznikl název ConFusion.
ConFusion věří, že vařit kreativní a autentická asijská jídla může každý! Je k tomu však zapotřebí 3 věcí. Za prvé potřebujete nadšení a trochu trpělivosti, abyste se naučili pravidla. Pak odvahu pravidla porušit. A hned na začátku potřebujete ty správné nástroje - autentické suroviny! Rýži, nudle, koření a omáčky, které zvýrazní původní chuť pokrmů a společně vytvoří pastvu pro smysly.