CAPUTO 1924 - Neapolský mlýn
Mouky pro profesionální pekaře!
Od roku 1924 vyrábí CAPUTO širokou škálu mouk pro profesionální pekaře a ty, kteří se jimi chtějí stát. Více než tři generace neapolských mlynářských mistrů vnášejí do různých druhů mouky své nashromážděné zkušenosti. Pro výjimečně vysokou kvalitu, jakou si zaslouží každá pizza a těstoviny.
-
CAPUTO Mouka z tvrdé pšenice na těstoviny, 1.000 g
- pružné těsto s jemnými póry
- i pro výrobu domácích těstovin
- i na slané pečivo
-
CAPUTO Pšeničná mouka Cuoco, 1.000 g
- ideální pro pečení pizzy
- na dlouhé kynutí
- větší obsah bílkovin
-
CAPUTO Suché pivovarské kvasnice, 100 g
- 100 % z Itálie
- ideální pro focaccio a pizzu
- z fermentace
-
CAPUTO Manitoba pšeničná mouka typ 0, 1.000 g
- pro těsta s dlouhou dobou kynutí
- skvělá na panettone
- z Itálie
-
CAPUTO Přírodní kvásek, 1.000 g
- na chléb a pečivo
- pouze krátký proces zrání
- snadná manipulace
-
CAPUTO Pšeničná mouka - Pizzaria typ 00, 1.000 g
- velmi hrubá
- vynikající pružnost
- vzdušné křupavé těsto
-
CAPUTO Fioreglut bezlepková rýžová mouka, 1.000 g
- s pohankovou moukou
- pro lahodné výsledky
- z Itálie
Všechny ceny zahrnují DPH
Z našeho blogu:
Objevte v e-shopu Piccantino:
-
Doprava zdarma: Česká republika
od 1.190,00 Kč -
Bezplatné
vrácení zboží -
Doručení do 24 hodin
Více než 7.500 produktů