Rustichella d'Abruzzo - původní italské těstoviny
Vyrobeny tradičním postupem za pomoci bronzu!
Rustichella d'Abruzzo: 1 - 30 z 33 produktů
-
Rustichella d'Abruzzo Tonnarelli, Černé spaghetti (500 g)
- těstovinová specialita z Říma
- s omáčkami, rybami a masem
- vyrobeny v Itálii
-
Rustichella d'Abruzzo Orzo, 500 g
- ideální jako příloha
- z krupice z tvrdé pšenice
- i na zapečené pokrmy a saláty
-
Rustichella d'Abruzzo Bucatini, 500 g
- z krupice z tvrdé pšenice
- lahodná chuť
- ideální s vydatnými omáčkami
-
Rustichella d'Abruzzo Spaghetti, 500 g
- obzvláště oblíbené těstoviny
- pro lehké tekuté omáčky
- z krupice z tvrdé pšenice bez vajec
-
Rustichella d'Abruzzo Penne rigate, 500 g
- vroubkovaný povrch
- velmi dobře absorbují omáčky
- vyrobeny bronzovým procesem
-
Rustichella d'Abruzzo Conchiglioni, Tříbarevné (500 g)
- 6 cm délka
- z krupice z tvrdé pšenice
- pro nápadité těstovinové pokrmy
-
Rustichella d'Abruzzo Fettuccine, Krupicové nudle z tvrdé pšenice (500 g)
- klasický tvar těstovin
- úzké široké rolované nudle
- mnoho použití
-
Rustichella d'Abruzzo Linguine, 500 g
- ideální s pestem
- z krupice z tvrdé pšenice
- se zploštělými okraji
-
-
Rustichella d'Abruzzo Fusilli col buco, 500 g
- z krupice z tvrdé pšenice
- ideální délka na rozpletení
- omáčka drží obzvlášť dobře
-
Rustichella d'Abruzzo Garganelli, 250 g
- extrémně aromatické
- dobrá příloha ke guláši
- skvělé také do těstovinových salátů
-
Rustichella d'Abruzzo Tagliatelle, Vaječné nudle (250 g)
- klasické tagliatelle
- univerzální
- šířka 5-6 mm
-
-
-
Rustichella d'Abruzzo Cannolicchi, 500 g
- z krupice z tvrdé pšenice
- absorbují hodně tekutiny
- se zeleninovými omáčkami a ragú
-
Rustichella d'Abruzzo Spaghettini, 500 g
- z krupice z tvrdé pšenice
- velmi tenké špagety
- chutné s mořskými plody
-
Rustichella d'Abruzzo Chitarra, 500 g
- z krupice z tvrdé pšenice
- abruzzo specialita
- ideální s rajčatovou omáčkou a ragu
-
-
-
Rustichella d'Abruzzo Rigatoncini, 500 g
- z krupice z tvrdé pšenice
- malé nudle s drážkami
- ideální k silným masitým pokrmům
-
Rustichella d'Abruzzo Fregola tostata, 500 g
- lehce opečené
- ideální jako přísada do polévky
- vzrušující salátový topping
-
Rustichella d'Abruzzo Lasagne, 250 g
- z krupice z tvrdé pšenice a vajec
- absorbujte hodně tekutiny
- i na dezerty
-
Rustichella d'Abruzzo Capellini, 500 g
- z krupice z tvrdé pšenice
- ideální jako přísada do polévky
- říká se jim také andělské vlasy
-
Rustichella d'Abruzzo Spaghetti lunghi, 500 g
- délka cca 50 cm
- z krupice z tvrdé pšenice
- italská klasika
-
Rustichella d'Abruzzo Pappardelle, Vaječné nudle (250 g)
- toskánská specialita
- hrubý široký povrch
- oblíbené použití jako příloha
-
Rustichella d'Abruzzo Fusilli, 500 g
- tvar vývrtky
- z krupice z tvrdé pšenice
- ideální k masovým a rybím pokrmům
-
Rustichella d'Abruzzo Orecchiette, 250 g
- ve tvaru klobouku
- z krupice z tvrdé pšenice
- specialita z jižní Itálie
-
Rustichella d'Abruzzo Linguette, 250 g
- ručně vyráběné
- 2 minuty doba vaření
- chuťově fantastické
-
Rustichella d'Abruzzo Pennine lisce, 500 g
- Hladký povrch
- Vyrobeno z krupice z tvrdé pšenice
- Italská klasika
-
Rustichella d'Abruzzo Paglia e Fieno - vaječné nudle, zelené a žluté, 4 mm, 250 g
- velmi aromatické
- obzvláště vysoký obsah vajec
- snadná příprava
V Rustichella d'Abruzzo se z nejlepších surovin, jako je semolina z italské tvrdé pšenice, čerstvá vejce a voda, vyrábí originální a lahodné italské těstoviny. Známé druhy, jako jsou špagety, tagliatelle, fusilli, ale i místní speciality, jako jsou trofie, fregola tostata nebo orecchiette, se vyrábějí tradičním způsobem za použití bronzového procesu. Těsto na těstoviny se protahuje přes ručně kované bronzové desky. Poté se těstoviny pomalu a šetrně suší, a to až 56 hodin.
Dokonalé na skus a lahodná vůně potěší malé i velké milovníky těstovin! Objevte širokou nabídku těstovinových specialit od Rustichella d'Abruzzo.