Arche Naturküche Bio Shirataki Tagliatelle

Nízkosacharidová alternativa nudlí!

VyprodánoTento produkt již není v našem obchodě nabízen

Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Popis

Arche Bio Shirataki jsou nudle vyrobené v Japonsku z vlákniny glukomannan z kořene konjacu. Ve srovnání s jinými druhy mouky má konjac mouka nízký obsah kalorií a sacharidů.

Tagliatelle jsou ideální pro všechny druhy jídel s velkým množstvím omáčky, protože nemají žádnou vlastní chuť a dokonce přijímají nejjemnější vůně omáček. Navíc jsou hotové za minutu, takže jsou ideální pro rychlé vaření.

Příprava

  1. Produkty Shirataki mají typickou vůni, která připomíná moře nebo řasy. Tagliatelle nasypte do síta a proplachujte teplou vodou, dokud přestanete vnímat vůni.
  2. Tagliatelle vložte do vroucí vody a nechte 1 minutu vařit.
  3. Znovu sceďte a smíchejte s omáčkou dle vlastního výběru. Nudle Shirataki doporučujeme nechat krátce povařit v omáčce, aby dokonale absorbovaly chuť.
Značka (výrobce): Arche Naturküche

hodnocení pro Arche Naturküche Bio Shirataki Tagliatelle (čeština)

Zákazníci si také koupili

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder