Arche Naturküche Bio Shirataki Tagliatelle
Nízkosacharidová alternativa nudlí!
VyprodánoTento produkt již není v našem obchodě nabízen
Podobné výrobky:
Popis
Arche Bio Shirataki jsou nudle vyrobené v Japonsku z vlákniny glukomannan z kořene konjacu. Ve srovnání s jinými druhy mouky má konjac mouka nízký obsah kalorií a sacharidů.
Tagliatelle jsou ideální pro všechny druhy jídel s velkým množstvím omáčky, protože nemají žádnou vlastní chuť a dokonce přijímají nejjemnější vůně omáček. Navíc jsou hotové za minutu, takže jsou ideální pro rychlé vaření.
Příprava
- Produkty Shirataki mají typickou vůni, která připomíná moře nebo řasy. Tagliatelle nasypte do síta a proplachujte teplou vodou, dokud přestanete vnímat vůni.
- Tagliatelle vložte do vroucí vody a nechte 1 minutu vařit.
- Znovu sceďte a smíchejte s omáčkou dle vlastního výběru. Nudle Shirataki doporučujeme nechat krátce povařit v omáčce, aby dokonale absorbovaly chuť.
Značka (výrobce): | Arche Naturküche |
---|