Druhy pepře na vaření
Dodejte svým pokrmům šmrnc!
Pepř aneb klasická vůně a chuť, která nemůže ve Vaší kuchyni chybět!
-
-
-
-
-
Stay Spiced! Celý a černý fermentovaný pepř, 80 g
- tradiční výroba
- jemná ovocná ostrost
- na pečené maso
-
-
Wiberg Pepř na steak, 70 g
- harmonická směs koření
- silná pepřová chuť
- s mořskou solí a bylinkami
-
Ankerkraut Tellicherry černý pepř - celý, 70 g
- ručně sklízený
- citrusové a pryskyřičné aroma
- dlouhotrvající chuť
-
-
-
Ankerkraut Pepř na steak z Hamburgu, sypátko 170 g
- mix různých druhů pepře
- univerzální použití
- střední pálivost
-
Herbaria Bio černý kampotský pepř, 30 g
- plný, zemitý, éterický
- jemné tóny máty a eukalyptu
- na tmavé maso, zeleninu a rajčata
-
-
-
-
Stay Spiced! Assam čokoládový pepř, 60 g
- jemně pikantní a sladký
- na zvěřinu a dezerty
- mírně znecitlivující účinek
-
-
Wiberg Barevný pepř, 43 g
- směs pepře
- příjemně pálivý a aromatický
- vysoce kvalitní keramický mlýnek
-
KOTÁNYI Směs grilovacích pepřů, 100 ml
- ideální na masové a rybí pokrmy
- s paprikou a petrželkou
-
Stay Spiced! Patagonia Canelo pepř, 45 g
- ovocně a sladce pálivý
- lehké skořicové aroma
- na slaná i sladká jídla
-
-
-
-
Sonnentor Bio pepř bílý - celý, Celý (35 g)
- dlouhotrvající ostrost
- všestranné využití
- dávkujte střídmě
Všechny ceny zahrnují DPH
Z našeho blogu:
Objevte v e-shopu Piccantino:
-
Doprava zdarma: Česká republika
od 1.190,00 Kč -
Bezplatné
vrácení zboží -
Doručení do 24 hodin
Bezpečná platba
prostřednictvím SSL šifrování