Dr. Oetker Bio vanilkový lusk, 3 g

Vanilka ve své nejoriginálnější podobě!

190,00 Kč

(63 333,33 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)

Obsah: 3 g

Ještě 4 ks skladem

Doručení do pátek, 02. května, pokud objednáte do pondělí do 00:00.

Česká republika: Standardní doprava zdarma od 1 290,00 Kč
Více informací k přepravě a dodání

Vlastnosti

  • 1 lusk
  • všestranné použití
  • královna koření

Produkt č. KAS-326645, Obsah: 3 g, EAN: 9008200009947

Zákazníci tento produkt často kupují v kombinaci s Dr. Oetker Bourbon vanilkový cukr, 3 ks, 24 g

Dr. Oetker Bio vanilkový lusk, 3 g 190,00 Kč (63 333,33 Kč / kg)
Dr. Oetker Bourbon vanilkový cukr, 3 ks, 24 g 60,00 Kč (7 916,67 Kč / kg)
Celková cena: 250,00 Kč
Popis

Vanilkový lusk je ve své nejpůvodnější podobě považován za královnu koření a lze jej použít mnoha různými způsoby. Intenzivní aroma zvýrazní všechny druhy koláčů, dortů, krémů, sušenek a mnoho dalšího. Chuť zůstává optimálně chráněna v uzavíratelné skleněné tubě.

Tip

  • studené hmoty a krémy: vanilkový lusk podélně rozřízněte a nožem vyškrábněte vanilkovou dužinu;
  • krémy nebo tekutiny, které se vaří: vanilkový lusk podélně rozřízněte a povařte; poté lusk opět vyjměte.

Tip na vyškrábané vanilkové lusky
Vyškrábaný vanilkový lusk můžete vložit do sklenice spolu s trochou cukru. Cukr pak absorbuje chuť vanilkového lusku, a Vy získáte takříkajíc vanilkový cukr. Tento postup funguje i u již uvařených lusků - vanilkový lusk opláchněte, nechte oschnout a poté vložte do sklenice s cukrem.

Poznámka

  • ve skleněné tubě od Dr. Oetker je 1 vanilkový lusk.
Značka (výrobce): Dr. Oetker
Značka kvality: EU/bio označení mimo EU
Informace ke skladování: Skladujte na chladném a suchém místě a mimo dosah světla.
Složení

lusk bourbonské vanilky[1]

  1. Bio

Recenze našich zákazníků a zákaznic

hodnocení pro Dr. Oetker Bio vanilkový lusk (čeština)

Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Zákazníci si také koupili

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder