Bake Affair Špaldová ciabatta s olivami, 769 g

Středomořská atmosféra se snoubí s Rakouskem!

210,00 Kč

(273,08 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu )

Obsah: 769 g

Momentálně není k dispozici Bohužel, momentálně nemáme žádné informace o tom, kdy bude produkt znovu dostupný. Klikněte na tlačítko "Upozornit mě, až bude k dispozici" a my Vás informujeme, jakmile bude výrobek opět skladem.

Vlastnosti

  • s jemnými olivami
  • snadná výroba
  • nejlepší špaldová mouka z Rakouska
  • na cca 2 ciabatty

Produkt č. BAF-27, EAN: 9120101510305

Podobné výrobky

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Popis

S touto středomořskou směsí na pečení od Bake Affair vykouzlíte dokonalou ciabattu bez dalších pečicích znalostí. Přídavek česneku a oliv dodává této směsi na pečení velmi speciální aroma.

Příprava

  1. Smíchejte 400 ml vlažné vody (viz ryska vody v dóze) se 2 lžícemi olivového oleje a přidejte do směsi. Těsto hněťte asi 3 minuty.
  2. Směs přikryjte a nechte v míse při pokojové teplotě (cca 24 °C) 20 - 30 minut odpočívat.
  3. Těsto vytvarujte do požadovaného tvaru (bochník nebo chleba), poté přikryjte a nechte při pokojové teplotě dalších 20 minut odpočívat.
  4. Troubu předehřejte na 230 °C (horní a spodní ohřev).
  5. Před vložením do trouby těsto podélně rozřízněte asi 2 cm hluboko. Vznikne tak nádherná kůrka.
  6. Ciabatty pečte při 230 °C 10 minut, poté stáhněte na 190 °C a pečte dalších 15 minut. Vyjměte z plechu a nechte 10 minut vychladnout.

Požadované ingredience

  • 400 ml vody
  • 2 lžíce olivového oleje

Tipy

  • Tvarování: Vzhledem k tomu, že těsto na ciabattu je poněkud lepivé, doporučujeme ruce a pracovní plochu dobře pomoučit, aby se ciabatty rychle tvarovaly.
  • Pečení: Aby byly ciabatty křupavější, aplikujte na pečicí papír trochou vody (na pečící papír, ne na ciabatty).
Značka (výrobce): Bake Affair
Může obsahovat: A - lepek
Výrobce: Bake Affair GmbH, Hauptstraße 5, 3373 , Kemmelbach, Rakousko, www.bakeaffair.at
Složení

špaldová mouka[1], olivy, sůl, suché pekařské droždí, česnekový granulát, špaldový kvásek[2]

  1. přípravek na úpravu mouky s kyselinou askorbovou
  2. Bio
Nutriční hodnoty
Nutriční hodnoty pro/na 100 g
Energie/energetická hodnota 1486 / 355 kj / kcal
tuk 6,4 g
  z toho nasycené mastné kyseliny 0,9 g
sacharidy 62 g
  z toho cukr 0,9 g
vláknina 3,6 g
bílkoviny 11 g
sůl 2,1 g
Videa k produktu:

Špaldová ciabatta - srdíčko

K tomu se hodí

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Recenze našich zákazníků a zákaznic

hodnocení pro Bake Affair Špaldová ciabatta s olivami (čeština)

1 hodnocení v jiných jazycích

5,0 z 5 hvězdiček
5 hvězdiček
1 (100%)
4 hvězdičky
0 (0%)
3 hvězdičky
0 (0%)
2 hvězdičky
0 (0%)
1 hvězdička
0 (0%)

1 hodnocení

Zatím neexistují žádné recenze v jazyce čeština, pouze 1 hodnocení v jiných jazycích.