Arche Naturküche Bio Mousse au Chocolat

Pro veganskou nebo vegetariánskou přípravu!

VyprodánoTento produkt již není v našem obchodě nabízen

Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Popis

S veganským krémovým práškem zažijete ten nejlepší čokoládový požitek. Bez želatiny jej můžete použít k přípravě bio čokoládové pěny, která bude hýčkat Vaše smysly jemnou, v ústech se rozplývající čokoládovou příchutí vyrobenou z toho nejlepšího bio kakaa.

Veganská příprava:

  • 1 balení bio čokoládové pěny Arche
  • 400 ml rostlinné náhražky smetany (např. Soja Cuisine)
  1. Smíchejte prášek a náhražku smetany ručním mixérem.
  2. Směs bez hrudek nalijte do hrnce.
  3. Nechte směs jednou vařit a snižte plamen.
  4. Kakaovou směs nechte ještě 2 minuty doměkka provařit. Za pochodu často míchejte.
  5. Odstraňte z ohně a nalijte do požadované servírovací misky nebo porcí.
  6. Chlaďte alespoň 30 minut.
  7. Na přání např. ozdobte čerstvým ovocem, lístky máty nebo ovocnou omáčkou nebo podávejte samotné.

Vegetariánská příprava

  • 1 balení bio čokoládové pěny Arche
  • 200 ml mléka
  • 200 ml šlehačky (smetana)
  1. Prášek opatrně smíchejte s mlékem.
  2. Směs nalijte do hrnce a přiveďte k varu.
  3. Poté nechte směs na mírném ohni ještě 2 minuty provařit. Během této doby znovu a znovu promíchejte.
  4. Odstraňte z ohně a nechte 20 minut vychladnout.
  5. Mezitím si vyšlehejte šlehačku.
  6. Vychladlou kakaovou směs dobře promíchejte mixérem a poté ji postupně opatrně vmíchejte do šlehačky.
  7. Čokoládovou pěnu nalijte do požadované servírovací misky a dejte do lednice alespoň na 30 minut.
  8. Podle potřeby ozdobte ovocem, šlehačkou nebo ovocnou omáčkou nebo podávejte samotné.
Značka (výrobce): Arche Naturküche

hodnocení pro Arche Naturküche Bio Mousse au Chocolat (čeština)

Zákazníci si také koupili

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder