Peperita Bio Aji Nr. 1 chilli v prášku

Jemné žluté chilli z Peru s tóny zázvoru!

VyprodánoTento produkt již není v našem obchodě nabízen

Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
Popis

Chilli Aji, nazývané také Capsicum baccatum, se vyznačuje jemnými tóny a příjemnou vůní a silně připomíná chuť zázvoru smíchaného s citrusovými plody. Tyto chutě se výborně kombinují s rybami a zeleninou.

Chilli Aji

  • 0 / 500° SHU Scovilleho stupnice;
  • stupeň pálivosti: 1/10;
  • sušené za studena 35°/38°;
  • barva: zpočátku světle žlutá, nakonec zlatožlutá;
  • tvar: podlouhlý;
  • rozměry: 12/15 cm;
  • chuť: sladká s jemnými tóny zázvoru, citrusových plodů a jarních květin;
  • výborně se hodí k pečené zelenině a rybám.

Poznámky

  • po otevření chraňte před zdroji tepla a světla;
  • neskladujte v chladničce;
  • skleněný obal se silikonovým uzávěrem.

Typický italský recept na rybí carpaccio

  • smíchejte malou lžíci aji chilli se špetkou soli a několika kapkami citronové šťávy;
  • vezměte šálek a vše smíchejte s panenským olivovým olejem;
  • carpaccio uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě mimo dosah světla nebo si jej vychutnejte ihned.
Značka (výrobce): Peperita
Značka kvality: Demeter
Původ: Itálie

hodnocení pro Peperita Bio Aji Nr. 1 chilli v prášku (čeština)

Zákazníci si také koupili

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder