Peperita Bio Aji Nr. 1 chilli v prášku
Jemné žluté chilli z Peru s tóny zázvoru!
VyprodánoTento produkt již není v našem obchodě nabízen
Podobné výrobky:
Popis
Chilli Aji, nazývané také Capsicum baccatum, se vyznačuje jemnými tóny a příjemnou vůní a silně připomíná chuť zázvoru smíchaného s citrusovými plody. Tyto chutě se výborně kombinují s rybami a zeleninou.
Chilli Aji
- 0 / 500° SHU Scovilleho stupnice;
- stupeň pálivosti: 1/10;
- sušené za studena 35°/38°;
- barva: zpočátku světle žlutá, nakonec zlatožlutá;
- tvar: podlouhlý;
- rozměry: 12/15 cm;
- chuť: sladká s jemnými tóny zázvoru, citrusových plodů a jarních květin;
- výborně se hodí k pečené zelenině a rybám.
Poznámky
- po otevření chraňte před zdroji tepla a světla;
- neskladujte v chladničce;
- skleněný obal se silikonovým uzávěrem.
Typický italský recept na rybí carpaccio
- smíchejte malou lžíci aji chilli se špetkou soli a několika kapkami citronové šťávy;
- vezměte šálek a vše smíchejte s panenským olivovým olejem;
- carpaccio uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě mimo dosah světla nebo si jej vychutnejte ihned.
Značka (výrobce): | Peperita |
---|---|
Značka kvality: | Demeter |
Původ: | Itálie |