Bake Affair Skořicoví šneci s krupicovým cukrem
Snadno a lahodně!
VyprodánoTento produkt již není v našem obchodě nabízen
Podobné výrobky:
Popis
Základ této směsi na pečení je veganský a vyrobený z nejlepších rakouských surovin. Dále najdete klasickou přípravu s máslem a mlékem i veganskou verzi.
Příprava
- směs krupicového cukru a květů vložte zvlášť do malé misky;
- zbylou směs na pečení vložte do velké mísy;
- veganská verze - 300 ml ovesného nápoje (viz řádek v dóze) a 80 g rostlinného tuku jemně zahřívejte v hrnci, dokud se tuk nerozpustí; nechte je vychladnout, dokud nebudou vlažné;
- klasická varianta - mírně zahřejte 300 ml mléka (viz řádek v dóze) a 80 g másla v hrnci, dokud se máslo nerozpustí; nechte vychladnout dokud nebudou vlažné a vmíchejte jedno až dvě vejce, po dobu 2 minut;
- vlažnou směs přidejte do směsi na pečení a hněťte přibližně 4 minuty;
- těsto nechte 30-60 minut odpočívat na teplém místě (cca 24 °C), přikryté v míse; mezitím v hrnci rozpusťte 50 g másla nebo rostlinného tuku na nechte ho vychladnout, dokud nebude vlažné;
- těsto znovu prohněťte, pak ho rozválejte na obdélník (asi 25 x 50 cm) a potřete tenkou vrstvou rozpuštěného másla/tuku;
- na povrch rovnoměrně rozetřete skořicový cukr;
- těsto rozválejte, nakrájejte na plátky silné asi 2 cm a položte na plech vyložený pečicím papírem;
- dalších 30 minut nechte zakryté odpočívat na teplém místě;
- předehřejte troubu (horní a dolní ohřev 180 °C);
- veganská varianta - potřete vodou;
- klasická varianta - hojně potřete směsí žloutku a mléka (50 ml mléka, 1 vejce, 1 špetka cukru, 1 špetka soli);
- posypte krupicovým cukrem a květy;
- přibližně 25 minut pečte dozlatova.
Značka (výrobce): | Bake Affair |
---|
Recenze našich zákazníků a zákaznic
hodnocení pro Bake Affair Skořicoví šneci s krupicovým cukrem (čeština)
3,0 z 5 hvězdiček
5 hvězdiček | | 0 | (0%) |
---|---|---|---|
4 hvězdičky | | 0 | (0%) |
3 hvězdičky | | 1 | (100%) |
2 hvězdičky | | 0 | (0%) |
1 hvězdička | | 0 | (0%) |
1 hodnocení
- Nejsou k dispozici žádné zákaznické recenze.