Cukry a více pro Váš individuální zážitek z kávy

Pro speciální požitek z kávy!

Káva je vždy neodolatelným potěšením. Vysoce kvalitní zrnková káva, profesionálně připravená, představuje výjimečný nápoj, který je povzbuzující a zároveň uvolňující. To, jak si kávu vychutnáte, je nakonec otázkou individuální. Někteří ji mají raději čistou a černou, jiní ji mají raději s cukrem nebo mlékem. Kromě těchto klasických postupů existuje mnoho dalších způsobů, jak kávu zjemnit podle vlastních preferencí. V Piccantino najdete široký výběr všeho, co dělá z kávy výjimečný zážitek.

Cukry a více: 16 produktů

Váš výběr

Všechny ceny zahrnují DPH

Jak dodat kávě ten správný šmrnc

Čerstvě uvařená káva z vysoce kvalitních zrn je jedinečným požitkem, který se prostě nedá popsat. Nemusí to však být vždy jen čistá káva, protože existuje mnoho způsobů, jak tomuto oblíbenému nápoji dodat zvláštní náboj.

Klasický cukr s novým nádechem

Podle mnohých, cukr prostě patří do každého šálku kávy. Cukr kávu nejen osladí, ale v malém množství působí také jako zvýrazňovač chuti, který zvýrazní všechna aromata. To platí především pro kvalitní espresso, kterému cukr dodává další dávku jemnosti.

Pro ty, kteří mají rádi sladkou kávu, jsou směsi cukru a koření skvělou alternativou k běžnému cukru. Ty často obsahují skořici nebo vanilku, které kávě dodávají novou zajímavou chuť.

Stévie jako náhražka cukru

Stévie je nízkokalorická alternativa běžného cukru, získávaná z rostliny stévie. Protože je stévie 200-300krát sladší než cukr, stačí i její nejmenší množství k tomu, aby dodala kávě požadovanou sladkost. Stévie je k dispozici v tekuté formě, v tabletách a v prášku.

Nejlepší koření do kávy

Kořeněná káva má v Turecku i v zemích Blízkého východu dlouhou tradici a pije se tam v různých podobách. Oblíbené jsou zejména kardamom, skořice, hřebíček, vanilka a chilli. Koření můžete přimíchat do hotové kávy nebo je přidat do kávového prášku během přípravy. Obzvlášť skvělé jsou speciální směsi, které obsahují různé druhy koření a každé kávě dodají zvláštní nádech.