KOTÁNYI Argentina koření na grilování kotlet, 40 g

Pro všechny druhy grilovaného masa, jako jsou steaky, kotlety a žebírka!

80,00 Kč

(2 000,00 Kč / kg, včetně 12% DPH - plus náklady na dopravu)

Obsah: 40 g

Ještě 5 ks skladem

Doručení do úterý, 08. července, pokud objednáte do pondělí do 00:00.

Česká republika: Standardní doprava zdarma od 1 290,00 Kč
Více informací k přepravě a dodání

Vlastnosti

  • kouřový westernový styl
  • ohnivě žhavá chuť
  • ideální na žebírka, kotlety a steaky

Produkt č. XKY-KO-157001, Obsah: 40 g, EAN: 9001414015704

Zákazníci tento produkt často kupují v kombinaci s KOTÁNYI Koření na žebírka, 40 g

KOTÁNYI Argentina koření na grilování kotlet, 40 g 80,00 Kč (2 000,00 Kč / kg)
KOTÁNYI Koření na žebírka, 40 g 80,00 Kč (2 000,00 Kč / kg)
Celková cena: 160,00 Kč
Popis

Potpourri ohnivě pálivých ingrediencí, jako je kvalitní paprika, pepř a koriandr, dodá kotletám a steakům kouřovou westernovou příchuť. Kotányi Argentina koření na grilování kotlet jednoduše smíchejte s olejem a nechte maso nasáknout.

Použití: skvěle se hodí na všechny druhy grilovaného masa, jako jsou steaky, kotlety a žebírka.

Tip profesionála: podávejte s opečeným chlebem.

Značka (výrobce): KOTÁNYI
Informace ke skladování: Skladujte v suchu.
Složení

kuchyňská sůl jodizovaná (kuchyňská sůl, jodid draselný), paprika, pepř, hořčičné vločky, cibule, česnek, koriandr, petržel, Thymian, hrachová vláknina, řepkový olej

Může obsahovat stopy obilovin obsahujících lepek, vejce, sóju, celer, sezam, mléko (laktózu) a hořčici.

Podobné výrobky:

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Doporučujeme

  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder
  • placeholder

Recenze našich zákazníků a zákaznic

hodnocení pro KOTÁNYI Argentina koření na grilování kotlet (čeština)

1 hodnocení v jiných jazycích

5,0 z 5 hvězdiček
5 hvězdiček
1 (100%)
4 hvězdičky
0 (0%)
3 hvězdičky
0 (0%)
2 hvězdičky
0 (0%)
1 hvězdička
0 (0%)

1 hodnocení

Zatím neexistují žádné recenze v jazyce čeština, pouze 1 hodnocení v jiných jazycích.